Fotoalbum


Badkamer verbouwing

Een verouderde badkamer eerst compleet gestript en weer opgebouwd. Een unieke houtlook op de vloer met grijze wandtegels. Wederom een geslaagde verbouwing!


Badkamer verbouwing

Een complete badkamer verbouwing met een glazen wand. Door deze glazen wand zijn de wc en douche van elkaar gescheiden maar oogt de ruimte niet kleiner!


Fundering voor aanbouw

Wilt u uw woning uitbreiden met een aanbouw? Dan is een goede fundering natuurlijk erg belangrijk! Allround Klusbedrijf Helmond verzorgt op een professionele manier de fundering zodat de bouw van de aanbouw zorgeloos verloopt.


Badkamer verbouwing

Wederom een tevreden klant waarvan de complete badkamer is hersteld. Deze klant wilde graag vloertegels op de wanden, geen enkel probleem! Een prachtige badkamer!


Systeemplafond

Is uw systeemplafond beschadigd of wilt u overstappen naar systeemplafond? Een strak plafond met de juiste verlichting. Wij begrijpen u! Zie hier een klant die zijn bedrijfspand wilde voorzien van systeemplafond en daarnaast ook de muren hersteld en bekleed wilde hebben. Geen enkel probleem voor Allround Klusbedrijf Helmond!


Inbouw toilet

Wilt u een inbouw toilet maar dan zonder voorzetwand? Dat kunnen wij begrijpen en uiteraard ook maken! Netjes ingebouwd zonder voorzetwand, voilà!


Keukenvoorbereiding

Heeft u een nieuwe keuken gekocht maar mist u de voorbereiding? Ook voor deze klus bent u bij ons aan het juiste adres! Wij zorgen voor de perfecte voorbereiding zodat u niet achteraf voor ongewenste problemen of kosten komt te staan!


Winkel verbouwing

Het compleet vervangen van een winkelruimte in Veldhoven! Hier mochten wij een kapperszaak verbouwen tot een broodjeszaak. Een groot project met een groots resultaat!


Toilet verbouwing

Verbouwing van een toilet met wasbak. Prachtige witte tegels met contrasterende antraciete tegels op de vloer en toilet-wand!


Badkamer verbouwing

Compleet uw badkamer vernieuwen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Bij deze klant mochten wij de hele badkamer vernieuwen. Nieuwe tegels op de wanden en vloer, een prachtige inloop douche met deur, inbouwtoilet en uiteraard nieuw meubilair! 


Veranda met raamkozijn

Wauw! Een uniek project. Deze klant wilde graag een veranda van duurzaam hout. Wat maakt deze veranda uniek? Zoals u ziet is er een flink kozijn ingebouwd voor voldoende lichtinval!


Overige foto's